Skepnader

Skepnader

10 februari, 2017 0 av Karin

Mycket tankar som for genom mitt huvud igår kväll. Som jag har nämnt tidigare så gick min mor bort hastigt dagarna innan jul. Efter det så har sömnen blivit lidande till och från, samtidigt som min medialitet har utvecklats oerhört mycket. Det jag funderar på nu är varför mediala människor har problem med sömnen? (Detta har jag läst mig till) Är det för att det tredje ögat är så aktivt?  Vi får ingen ro?

Enda sen min mors bortgång har jag börjat se saker. Det dyker upp skepnader av människor under en tiondels sekund. Hinner knappt se om det är en kvinna eller man eller vad dom har på sig. Men andevärlden sänder bara sådant som vi orkar med. För det tar väldigt mycket energi för både dom och oss. Senast idag såg jag en skepnad hos Henrik. Såg först att Millie tittade på något, därefter fick jag se, tror det var en man, stå i dörröppningen till hallen. Sen var han borta.

Det märkliga nu är att jag inte är rädd. Har alltid funderat över hur det skulle vara att se helt okända personer dyka upp lite här och var. Tanken har varit skrämmande, men nu när jag upplevt det lite då och då så har det inte varit det minsta otäckt. Det har liksom varit naturligt.

Har berättat några av dessa syner för min far och nu senast sa han att jag är väldigt tidig i min utveckling. Men det kanske är meningen?

Release your inner being and see what happens ♡