Här men ändå inte här

Här men ändå inte här

16 augusti, 2018 0 av Karin

Har ni någonsin känt som att ni lever i en dröm? Har ni någonsin undrat varför ni aldrig vaknar? Jag har haft en väldigt stark sådan känsla dom senaste dagarna, lite otäckt faktiskt. Jag nyper mig i armen men är fortfarande här. Kan det ha med min andliga utveckling att göra? Har många frågor som vill ha svar. Jag tittar på miraklet som ligger och sover i min famn och undrar när jag ska vakna upp på riktigt. Han är här men jag känner mig inte här. Jag har inte varit mig själv sen han kom till världen, är det därför jag inte är här?

Livet är en gåva. Carpe diem. Lev i nuet. Andas. Acceptera.

Om det är en dröm, varför är jag inte lycklig? Drömmar ska väl bestå av lycka? Försöker trivas med min tillvaro, men jag vill ha lugn och ro. Andas i det fria, måla i det fria, se pojken växa upp i det fria. Men det här kanske är lycka? Trodde dock att det skulle kännas annorlunda.

Vad är dröm och vad är verklighet? Nyper mig i armen, jag är fortfarande här. Har verkligheten blivit en dröm? Eller har drömmen blivit till verklighet? När ska jag i så fall vakna och se vilket av det som stämmer?

I vilken verklighet lever du i?

Ta hand om er 💕