Sjukdomar är skapade av människan

Sjukdomar är skapade av människan

6 januari, 2016 0 av Karin

Vad tror ni?

Jag tror att sjukdomar är skapade av oss människor. Om man ser till attraktionslagen så anser jag att det är mycket möjlig.

Hypokondriker exempelvis, så fort dom anser att dom är sjuka, så blir dom automatiskt sjukare på lång sikt. Dom letar efter sjukdomar som passar på deras symtom för att sen gå till läkaren och få medicin. Det var som jag skrev i ett annat inlägg om frekvenser. Det vi tänker får vi till oss. Likaså det vi inte förväntar oss att få till oss. Jag ska förklara vad jag menar med det mer ingående i ett inlägg längre fram.

Sjukdomar alltså… Förylningar framförallt, den ena människan efter den andra får det när den väl är här. Men varför? Är det smitta eller är det så att vi alla tänker när en familjemedlem blir förkyld ”jaha, då är det snart min tur”. Jag tror att bara genom att tro att du redan kommer att bli sjuk gör dig sjuk.

Sen visst, det sägs att det finns smittor men jag tror ändå att våran tankekraft är starkare än vad vi tror. Så, varför finns det fall som tyder på att människor har blivit friska från cancer utan operationer eller mediciner?

Thoughts my friend, thoughts…

Give love to get the change you want to see in the world <3

enfilosofiskresakrönikabild