Längtan efter hobbyrummet

Längtan efter hobbyrummet

25 mars, 2017 0 av Karin

I torsdagskväll började jag måla igen. När jag tyckte att jag var färdig så kunde jag inte låta bli att sitta & beundra mitt verk. Försöka förstå vad jag faktiskt hade målat och vad den skulle ha för titel. Jag kände en sådan glädje, satt mest och små log. Det måste väl ändå vara ett gott tecken? 

Jag bor i en tvåa strax väster om Kalmar, flyttade hit i höstas för att jag inte trivdes i min 1a inne i stan. Lägenheten var för liten helt enkelt. Nu när jag har börjat måla & utövat andra kreativa konster så känner jag att även tvåan är för liten, saknar ett hobbyrum. Detta får mig att längta ännu mer efter att flytta till ett hus på landet. Gärna med skogen runt hörnet.

Har alltid tyckt om naturen, älskade som liten att vara vid en bäck och plocka undan grenar för att vattnet skulle få röra sig fritt. Kunde sitta i timmar & bara titta på strömmen. Frihet.

Vad älskar du?

Sen skulle jag rekommendera att gå in på länken nedan. Bokus har många bra böcker för ett kreativt skapande. Allt från hur du lär barnen skapa till hur du skapar något kreativt i betong. 🙂

Bokus.com 

Release Your Inner Being <3