Att kunna tyda våra drömmar

Att kunna tyda våra drömmar

2 januari, 2016 0 av Karin

Då pratar jag om våra drömmar vi får till oss på natten. Jag försöker alltid tyda drömmarna för att jag tror att vi kan ta lärdom av dom.

Jag ska berätta om en dröm nedan som jag hade för ca 1 månad sen minns dock inte hela men delar av den.

Jag bodde i Kalmar och jag växlade mellan att cykla och köra bil inne i stadskärnan. Det var vår och solen hade precis börjat att värma kinderna på människorna i staden. Det var svårt att säga vilken tidsepok det var, vill säga typ 1600 tal men då fanns inte bilarna så det får väl bli 1900 tal. I alla fall vid ett tillfälle så cyklade jag förbi en mindre sjö där jag kunde se fyra kattungar vid kanten. Jag tog genast hand om dessa, minns dock inte vad jag gjorde med dom, om jag lämnade bort dom eller om jag tog hand om dom själv, det jag vet iaf är att dom kom till ett gott hem. Grejen med den här drömmen är att den var väldigt verklig, kunde känna vinden i håret när jag cyklade förbi torgen och värmen från solen. 

Jag brukar tolka mina drömmar i symboler så här kommer min tolkning:

Jag tror att jag hade kunnat bo i vilken stad som helst, men att jag drömde om kalmar är säkerligen för att jag bor där idag. Att jag cyklade tror jag innebär att jag rör mig framåt i tiden, jag sitter inte stilla och väntar på att saker ska hända mig utan tvärtom, vill jag att saker ska hända så ser jag till att det händer. Kattungarna däremot tror jag innebär ett omhändertagande. Jag vill visa att jag bryr mig om en annan människa eller djur. Visa kärlek, omfamna dess natur. Det kanske innebär att ett barn kommer att komma in i mitt liv inom en snar framtid?

Alla tror jag kan ha nytta av att analysera sina drömmar, stora som små. Om ni vill att jag ska tolka flera av mina drömmar och lägga ut här så skriv gärna det i kommentarsfältet nedan.

Give love to get the change you want to see in the world <3

enfilosofiskresakrönikabild