Hjältarna

Hjältarna

21 februari, 2017 0 av Karin

Drömde om en utländsk man, han kunde väldigt lite svenska. Jag var på jobbet och skulle försöka få ut honom ur gallerian för han hade gjort något, minns dock inte vad. Vid snurran så vägrade han gå ut och folk började köa bakom oss.
Väl ute på parkeringen så la han sig ner i snön och vägrade följa med, jag hotade med polis. Då började han kasta skruvmejslar på mig och vart allmän hotfull så jag sa åt honom igen att polisen är på väg och att han nu får fängelse för våld mot tjänsteman. Då slutade han. Samtidigt kommer en röd bil emot oss. Kvinnan i bilen vevade ner rutan och frågade efter något ställe, jag visade henne vägen och hon körde därefter iväg. Jag tänkte, men ser hon inte att jag behöver hjälp här? Längre bort såg jag våra securitas bilar stå parkerade. Jag tittade ner på mannen och han såg för en sekund livlös ut. Jag satte mig ner på knä för att hjälpa honom upp, då kvicknade han till och efter en stund reste han sig upp och sprang iväg. Jag tittade bort mot securitas och såg att bilarna var bort, då undrade jag varför dom inte hade kommit till undsättning. Jag såg att mannen skulle ta sig förbi ett gäng med utländskt påbrå. Dom började mucka med honom och slita i hans kläder. Jag sa åt dom att låta honom vara, då vart dom arga på mig och började jaga mig. Jag skrek åt dom att polis var på väg men ingen av dom lyssnade. 

Tror att drömmen vill tala om för mig att jag är en omtänksam själ som vill andra väl men att jag inte kan hjälpa alla. Jag tror också att det kan ha något med yrket jag valt. Kanske är en varningssignal, med tanke på hur utsatt man kan vara i vissa situationer. Sen så kan jag tänka mig att kvinnan i bilen representerar samhället i sig. Att få människor ingriper när det väl inträffar händelser. Kanske dags att ta fram hjältarna för att få människor att inspireras för att dom i sin tur ska kunna göra samma sak för andra?

Release your Inner being and see what happens <3