Jordbävning

Jordbävning

29 januari, 2016 0 av Karin

På sistone har jag drömt väldigt mycket som ni har märkt i mina publicerade inlägg och jag hade tänkt att fortsätta skriva om och tolka drömmara vartefter dom kommer. Vill ni läsa mina tidigare drömmar kan ni klicka på den nya kategorin drömtolkning här eller till höger i menyn.

I denna dröm (vad jag minns) befann jag mig i ett klassrum med en lärare och ett 15 tal barn i 10-12 års åldern. Vid sidan om klassrummet fanns det en så kallad ”kattvind”, där fick jag för mig att jag skulle krypa in och gömma mig för någon. Därefter gick jag ut i klassrummet igen och mötte en kvinna som var något yngre än mig själv och hon var inte den gladaste kvinnan på denna jord. Hon gick till attack mot mig och jag hade två sprutor i ena handen och jag valde att försvara mig med dom genom att sätta dom i tinningen på kvinnan. Då föll hon livlös till marken. Därefter gick jag ut som om ingenting hade hänt.
Väl utanför huset träffade jag på en pojke i 13 års åldern. Håret var brunt och rufsigt och han bar ett rött pannband, mörkgröna slitna piratbyxor samt ett vitt smutsigt linne. Därefter började marken skaka under oss och  staden började snurra. Man kunde se fastlandet på andra sidan sundet och man kunde se ljusen från husen susa förbi sen fick jag syn på en lada och jag visste att den ladan var mitt hem. 

Nu till min tolkning av denna dröm: Kvinnan i början drömmen tror jag kunde ha varit mitt ego, eller en personlighet hos mig själv som jag inte tycker om. Tror den tyder på att jag ska ”ta dö på den” eller jobba mer med den. Who knows? Jordbävningen tyckte jag var svår att tyda. Kanske är det något som ska hända i mitt liv som kommer att skaka om min tillvaro markant? Kan kanske också betyda att det kommer att komma ett moment framöver som jag kommer att bli orolig över? Vi får se vad som väntar helt enkelt.

Give love to get the change you want to see in the world <3

enfilosofiskresakrönikabild