Mannen på den svarta springaren

Mannen på den svarta springaren

13 mars, 2017 0 av Karin

Klev in i ett hus, det var ganska ljust och väggarna var täckta av träpaneler. Alla borden i huset saknade 1 ben som mannen i huset hade ersatt med andra slags träpinnar för att hålla borden stadiga. Vi var 4 stycken som satt kring mannens rangliga köksbord och åt frukost. Jag och barnen som var med mig var mina, en pojke och en flicka. Pojken  såg ut att vara i den yngre tonåren, hade ett runt ansikte, ganska mörkt hår, iklädd en mörk t-shirt och jeans, han såg väldigt bekymrad ut. Jag frågade honom om han var nervös inför sin kommande spelning och det var han.

Senare befann jag mig bredvid en järnväg, där jag såg en annan man komma ridandes på en stor svart häst. Han hoppade av sin häst när han upptäckte något på spåret. Plötsligt kom tåget och bromsade in så kraftigt att de spårade av, mannen blev rädd och kastade sig upp på sin svarta springare och galopperade iväg. Jag följde efter och efter ett tag kom jag till en dal av grönskande björkar och barnen som varit med mig tidigare i drömmen kom springandes mot mig och pojken gav mig en kram. Såg på håll hur mannen med den svarta hästen kom emot oss, då vaknade jag.

Drömmen var så lång så vet inte riktigt vad den ska betyda. Men kan tänka mig att det trasiga borden i huset kan vara en betydelse för en stöttepelare, alltså att jag inte ska vara rädd för att ta kontakt med mina vänner om jag behöver stöd eller råd. Vill gärna klara av allting själv, så jag drar mig väldigt länge för att kontakta någon. Hästen däremot kan betyda lite allt möjligt. Såg inte mannen klart och tydligt så tror att det kanske kan vara något negativt, att jag kanske ska passa mig för något som komma skall. Att hästen är svart betyder att jag kan kontrollera mig själv och dom dåliga sidorna hos mig. Vilket är ett plus såklart. 🙂 Barnen tror jag kommer ifrån ett tidigare liv då både min och deras klädsel tydde på detta.

Release Your Inner Being <3