Skogen

Skogen

3 maj, 2016 0 av Karin

Inatt är det svårt att sluta ögonen, tankarna far fram och tillbaka som en gunga i vindens framfart. Tankarna håller mest till i drömmen som jag hade föregående natt. Minns enbart slutet men försöker desperat att minnas början men utan framgång.

Jag minns att jag cirkulerade i en skog där solstrålarna sipprade genom träkronorna och skapade en magisk och varm miljö, vill också minnas att jag besökte någon i ett hus. Sen minns jag inte mer av huset eller vem jag besökte. Det kanske ännu är dolt av mitt undermedvetna, ska kanske inte få reda på det riktigt än. Slutet av drömmen minns jag tydligast, jag gick igenom samma skog men nu hade det börja skymma. Jag skulle till samma hus och hade bråttom men jag upptäckte något en bit in till höger om mig så jag avvek från stigen för att kolla vad det var just i den stunden vaknade jag.

Nu är då frågan, vad ville mitt undermedvetna, eller det andliga? En mörk skog är sällan positivt, då det tyder på en oro i mitt undermedvetna, en psykisk oro. Jag tror jag vet vad det kan vara men jag vill inte heller släppa det, släppa det fina trots att det gnager dagligen i mina tankar. Ska jag avvika från stigen hur ont det än kommer att göra? Vill drömmen visa att det är vackert nu men att det kommer en tid då oro kommer att råda. Men vem var det jag träffade? Det kan ju ha varit det nya mötet som trots allt skapade oron?

Jag får lita på min magkänsla när stunden är inne.

Release your inner being and see what happens ♡