Du behöver bara lista ut vad du vill ha i ditt liv.

Du behöver bara lista ut vad du vill ha i ditt liv.

15 juni, 2018 0 av Karin

Detta ingen politisk blogg men nu börjar valet närma sig och jag vill inget annat än att förmedla ljus och kärlek omkring mig.

Vi bor i ett mångkulturellt land där fattiga möter rika, invandrare möter svenskar, våld möter kärlek, ja, jag skulle kunna skriva en hel bok om vad som möter vad i detta avlånga land. Ibland krockar dessa möten och blir en konflikt som hade kunnat undvikas. Vi kan vara fattiga på pengar men rika på kärlek. Vi alla har varit invandrare en gång i tiden. Våld har många tolkningar men kärlek är oändligt.

Ju mer du kämpar emot desto mer får du tillbaka och det gäller både gott och ont. Ju mer du kämpar med att inte slå i tån i stolen det slutar med att du slår i tån i stolen. Ju mer kärlek du ger desto mer får du tillbaka osv.

Nu undrar ni vad detta har med politik att göra. Jag skulle säga mycket. Jag tänker inte tala om vad eller vilka ni ska rösta på. Det jag vill framföra är att vissa partier vill göra gott och andra ont. Du behöver bara lista ut vilket av det du vill ha i ditt liv ❤

Ta hand om er 💖