Jag börjar bli gammal…

Jag börjar bli gammal…

13 april, 2016 0 av Karin

Är ett uttryck som jag ofta har fått höra nu. Framför allt av personer som är mellan 25 och 35 år. Jag tycker att det är sorgligt. Jag menar att den som är 25 kommer att leva till den är ca 80 år gammal och dom börjar känna sig gamla 55 år tidigare?

Det jag tycker är att man inte ska bry sig så hårt om sin ålder. Man är aldrig äldre än vad man känner sig ändå. I sommar fyller jag 28 år och jag känner mig inte äldre än 23 och jag klagar inte att jag bara har 2 år kvar till 30. Vem bryr sig egentligen? Jag trivs i det stora hela med mitt liv och försöker ta dagen som den kommer.

Men människan ska alltid ha någonting att klaga på. Det var en som jag träffade på igår som började gnälla att hon hade delad tjänst. Men så kom hon till insikt under tiden hon pratade att varför klagar hon, det finns dom som har det mycket sämre än hon själv, dom som är arbetslösa exempelvis.

Vi borde sluta vara så hårda mot oss själva, sluta upp och säga att vi är för gamla, sluta upp och oroa oss för morgon dagen. För båda dom dagarna kommer att komma förr eller senare så varför lägga tid och tankar åt det idag?

Release your inner being and see what happens <3

enfilosofiskresakrönikabild

Erbjudanden:
Keller Sports 10% rabatt på alla adidasprodukter, minimum ordervärde: 735 SEK
Kod att ange i kassan: ADIDASSPRING1
Giltig tom: 20 april 2016

Grand Parfymeri ger 25% rabatt på dessa märken – Lernberger Stafsing, Björn Axén, Rahua, Eco Kid och Shiseido GWP.
Giltig tom: 24 april 2016