När livet tar en ny riktning

När livet tar en ny riktning

4 februari, 2016 0 av Karin

Rätt som det är så kastas man in i något oväntat, spännande eller t.o.m in i något man tycker är läskigt. Alla hanterar sådana situationer olika, ofta beror det på vad man har varit med om innan och hur man är som person.
Vissa kastas in i något som dom blir rädda för och då inte vågar att gå in i det fullt ut. Vissa älskar att kastas in i nya situationer för att dom ser det som nya utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.

Som jag har skrivit tidigare att vi alla har en historia till varför vi gör saker på ett visst sätt.

Sen jag gick på den senaste mediala vägledningen så har jag börjat se saker på ett annat sätt. Jag var så inkörd på ett spår tidigare, att såhär ska det vara nu. Men efter det mötet så fick jag insikten av att jag  stod parkerad i en återvändsgränd och att jag var tvungen att backa för att hitta nya vägar till nya insikter.

Tror att det är meningen med livet att saker ska hända oss för att vi ska lära oss av dom. Det jag framför allt har tänkt på är att samma saker händer oss gång på gång tills vi slutar att sucka och ignonera situationen. För det är då insikten äntligen har kommit till oss för att vi har lärt oss att reda ut händelsen.

Vad tror du är meningen med livet? Finns det någon mening? Finns det någon mening i allt som händer oss eller är vi bara här för att vara här?

Give love to get the change you want to see in the world <3

enfilosofiskresakrönikabild