Oh, hell no!

Oh, hell no!

9 mars, 2017 2 av Karin

När jag stod stationär idag så läste jag på lite anslagstavlor och det stod så mycket om audition hit och audition dit för ungdomar mellan 16-25 år. Då kunde jag inte låta bli att fundera på att det finns så mycket för ungdomar, vilket är jätte roligt, jätte bra. Men vi som är + 25… Placeras vi in i den grupp där det ska börjas skaffa hus, familj m.m?
Jag fyller 29 i sommar och efter mitt första gig igår så kände jag mig helt plötsligt jättegammal, bara för att jag hade mitt första gig som 29 åring, inte som 20 åring. För enligt ”normen” så ska man passa på att göra allting medans man är ung. Kanske jag som är inne i en åldersnojja men jag tänker att varför ska det vara så. Vi placeras in i olika fack. Hatar det. Först går vi i skolan, sen ska vi börja jobba/plugga och skaffa oss någon form av karriär för att sen skaffa en lämplig partner som man ska klämma ut ungar ihop med. Sen uppfostra dom, sen när det är klart flyger dom ut för att lämna föräldrarna ensamna med en deprimerande flaska vin. Därefter så glöms det äldre bort på det olika hemmen… Välkomna till verkligheten.. ?

Det lät väldigt deprimerande men jag som 29 åring vill inte stressas av att samhället ”kräver” att man ska vara som alla andra. ”Oh, hell NO!”

Release your Inner being <3