Spådom

Spådom

20 mars, 2016 0 av Karin

Jag har funderat mycket över horoskop och stjärntecken den senaste tiden. Jag beställde hem ett horoskop från Anna Granberg i December förra året och jag kan säga som så att allt, verkligen allt stämde in på mig. Nu vet jag att någon tänker, ja men det har hon ju letat upp på nätet någonstans, allt är så lätt åtkomligt idag. Ja kanske, kanske inte. Men hur som helst så tror jag på det. Tror på sådana personliga horoskop, inte det ”blasket” som tidningarna skriver.

Jag tror inte att vi föds för att vi sen ska dö och allting blir svart. Nej! Vi måste komma någonstans ifrån och just metoden att spå i stjärnorna har funnits i urminnes tider, varför skulle inte det kunna vara sant? Ja så klart det finns bluffare som gör allt för att tjäna pengar, givetvist, och det är alltid någon stackare som råkar ut för det och aldrig mer tror på det igen. Men det finns bluffare i alla branscher. Det viktigaste är att ta reda på fakta innan du ber dom utföra tjänsten åt dig.

Give love to get the change you want to see in the world <3

enfilosofiskresakrönikabild

 

 

 

 

Påskerbjudande:

Boozt.com. Kunder får 200 kr rabatt på deras order på nyheter och reavaror från märken som Filippa K, Ganni, Baum und Pferdgarten, Vans, Billi Bi, Småfolk, Noa Noa Miniature och Angulus när de handlar för 1099 kr.
Kod att ange i kassan: EGGstra.
Giltig tom 22 mars.

Flygvaruhuset: 300 kr rabatt på bokning av Air och Hotel
Kod att ange i kassan: FVH2016SE0
Giltig tom 31 dec 2016

Keller Sports SE: 10% rabatt på alla utomhusjackor, minimum ordervärde: 820 SEK
Kod att ange i kassan: KSPOJ1003
Giltig tom 31 mars