Ärlighet när den är som bäst

Ärlighet när den är som bäst

29 mars, 2016 0 av Karin

Hur mycket det än svider i sitt hjärta att vara ärlig mot en annan människa så känns det mycket bättre efteråt. Om man själv inte är för empatisk och får därmed dåligt samvete bara för att man inte vill såra den andra människan. Men personen i fråga kommer i det långa loppet att tacka dig för att du sa precis vad du tyckte och tänkte.

Jag hade ofta det problemet förut, sa inte vad jag tyckte för att det var inte det den andra personen ville höra, eller för att jag var rädd för att såra honom/henne. Ja, klart personen kan bli sårad, men personen blir mer sårad av att du håller inne information en längre tid för att det sen ska komma fram som en överraskning och då kan det bli problem. Då måste du förklara dig varför du inte sa som det var från början vilket du hade sluppit om du tagit det med en gång.

Ärlighet när den är som bäst, inga onödiga undanflykter, färre sårade känslor.

Let it go and see what happens <3

enfilosofiskresakrönikabild

 

 

 

 

Photowall ger 15% rabatt på hela Frost-kollektionen (tapeter)
Kod att ange i kassan: frost15
Giltig: 29 februari – 30 april

Boozt.com Påskgåva: För att fira påsken erbjuder Boozt.com just nu en 15% rabattkod på både nyheter och reavaror. Inkluderar populära märken som Filippa K, Ganni, Baum und Pferdgarten, Vans, Billi Bi och många fler. Slutar vid midnatt! Minsta belopp: 999kr.
Kod att ange i kassan: 15SURPRISE
Giltig tom 29 mars.

Loveapeace 25% rabatt på alla smycken, med rabattkoden ”easter25”
Kod att ange i kassan: easter25
Giltig tom 1 april