Kommunikation och ärlighet

Kommunikation och ärlighet

9 februari, 2017 0 av Karin

På lördag har jag varit singel i 1 år. Vart tog tiden vägen? Klart ensamheten har krupit upp och lagt sig i min famn några gånger, som en påminnelse att man saknar en andra hälft. Dejtat har jag gjort, men har varit duktig på att säga ifrån när det inte passar, när personkemin inte riktigt stämmer etc. Känner mig lite stolt 🙂 Förut hade jag ett behov av att ha någon nära men inte så pass nära att man blev beroende av personen, har alltid velat vara en självständig jänta, så kändes det fel så kändes det fel och då gick jag hellre därifrån eller försökte skapa någon form av vänskaplig kontakt om motparten velat detsamma. Många säger att det inte går att ha en killkompis. Det är alltid någon som faller för den andre. Javisst kan det vara så, men det viktigaste är kommunikation och ärlighet, så länge man visar dom två egenskaperna gentemot varandra så vet båda vart den andre står och då blir det sällan ett problem. Det gäller ju inte bara vänner, det gäller i alla relationer.

Jag har ju varit inne på gamla och unga själar tidigare och jag tror att det har mycket med att göra. Gamla själar vet hur dom ska göra etc, yngre själar bör lära sig av de äldre för att utvecklas i detta liv. Thomas och jag satt inne på Espresso house en förmiddag. Han har förmågan att känna av personer m.m. Han tittade sig omkring på caféet och sa: ”Det är mycket gamla själar här inne” Då började jag fundera, vart håller dom unga hus?

Release your Inner being and see what happens <3

apomera.seBeauty ZoneBokus.comBilligaste vägen till paradiset! – Budjet.seFlygvaruhusetGift2day.seGR8 ExperienceGrand ParfymeriFlyg luftballong över StockholmGymgrossisten.comLagerhaus.seminfot.sePetsOnline.sePhotowall.setextSportamore.se Nordicfeel.se