Tack för att du gjorde min dag

Tack för att du gjorde min dag

4 april, 2017 0 av Karin

Jag tror inte riktigt på dejtingsajter. Har varit medlem på många av dessa sajter men jag tycker det är samma folk på varenda en. Tyvärr är dom desperata och/eller väldigt ensamna. Jag tror jag har skrivit det här innan men jag tror att man hittar den rätta i det verkliga livet.

Träffade på en kille idag, visserligen va han försäljare men jag kunde känna sån positiv värme och kärlek hos honom. Otroligt glad och skrattade mycket, vi hade samma humor så det klickade ju med en gång. När vi stått och pratat en lång stund så var det dags för mig att åka hemåt. Precis när jag skulle gå så tittade han på mig och sa, tror du på ödet? Mitt svar va Ja, det gör jag. Då gav han mig tummen upp och jag gick därifrån med ett grymt stort leende på läpparna.

Vissa människor dyker upp i livet för att såra en, vissa människor för att utnyttja en. Men vissa människor dyker upp i ens liv för att man behöver precis sådana människor. Mitt långa möte med Kevin idag var för att göra mig gott. Det värmer fortfarande i mitt inre.

Vad ska man tro om ödet? Jadu… Jag tror att Ödet inträffar när man slutar leta. Ödet inträffar när man minst anar det. Men den som lever får se.

Alla människor har en historia <3